Appreciative coaching

En styrkefokuserad coach fungerar som ett externt bollplank, någon du reflekterar tillsammans med, någon som har fokus på dig, har ditt bästa för ögonen och tillsammans med dig vill göra dig ännu mer medveten om dina unika styrkor och framgångsbeteenden.

 

Appreciative coaching handlar inte om att göra om dig själv. Istället handlar det om att undersöka dina personliga styrkor och göra mer av det du har talang för. Du blir mer medveten om vad du gör när du gör något riktig bra och blir din egen medarbetare istället för att motarbeta dig själv. Kombinationen av det coachande förhållningssättet och de styrkefokuserade metoderna från Appreciative Inquiry gör att coachingen blir mycket kraftfull och handlingsinriktad.

 

För dig som redan känner till grunderna i Appreciative Inquiry blir det här ett träningstillfälle i AI-verktygen för att kunna använda i AI i praktiken i ditt arbete. För dig som är nyfiken på Appreciative Inquiry, men ännu inte testat det, blir det här både ett tillfälle att lära sig mer om grunderna i AI samtidigt som du steg för steg utvecklas tillsammans med din coach.

 

Om du påbörjar coachingen under mars och april 2017 får du 5 coachingtillfällen för priset av fyra.

Ring Maria 0727-308844 eller Tony 0703-232470 för att boka ett första möte