Mobilmenu
Hem
Om
Team
Ledarskap
Coaching
Kunder
Kontakta
Mobilmenu

Coaching

Appreciative coaching

Appreciative coaching handlar inte om att göra om dig själv.
Du blir mer medveten om vad du gör när du gör något riktig bra och blir din egen medarbetare istället för att motarbeta dig själv. Kombinationen av det coachande förhållningssättet och de styrkefokuserade metoderna från Appreciative Inquiry gör att coachingen blir mycket kraftfull och handlingsinriktad.

För dig som redan känner till grunderna i Appreciative Inquiry blir det här ett träningstillfälle i AI-verktygen för att kunna använda i AI i praktiken i ditt arbete. För dig som är nyfiken på Appreciative Inquiry, men ännu inte testat det, blir det här både ett tillfälle att lära sig mer om grunderna i AI samtidigt som du steg för steg utvecklas tillsammans med din coach.

Chefscoaching

Kanske känner du dig ganska ensam i din chefsroll och är ibland osäker på vad du bör göra för att hantera olika situationer som uppstår kopplat till ditt ledarskap. Du skulle vilja ha ett bollplank, någon som kan hjälpa dig att zooma ut, kunna se på din situation utifrån olika perspektiv, hjälpa dig att hitta kreativa sätt att komma vidare i de utmaningar du står inför. Du är nyfiken på vilka dina främsta styrkor är som ledare och hur du skulle kunna använda dig ännu mer av dom.

För dig som är chef blir coachingen ett viktigt tillfälle för reflektion och du får olika styrkefokuserade verktyg med dig för att kunna leda din organisation, din grupp på ett sätt som skapar engagemang och därmed också resultat.