Mobilmenu
Hem
Om
Team
Ledarskap
Coaching
Kunder
Kontakta
Mobilmenu

Ledarskap

Självledarskap

I dag pratas det mycket om medarbetardrivna organisationer och många förväntas kunna leda sig själv i stor utsträckning. Hur kan man göra det på ett styrkefokuserat sätt? Positive Change Consulting har många års erfarenhet att träna ledare i ett styrkefokuserat mindset och de verktyg som finns inom den vetenskapliga metoden Appreciative Inquiry. Minst lika effektiv och lustfylld är styrkefokus när det kommer att leda sig själv. Under våren kommer de första öppna kurserna i Styrkefokuserat självledarskap. Hör av er till Maria så berättar hon mer.

Styrkefokuserat ledarskap

Kanske har ni fastnat i gnäll och hamnar i negativa spiraler i era samtal och i era möten. Det blir lätt fokus på det som inte fungerar och varför det inte gör det. Ni kanske skulle vilja påbörja en kulturförändring med fokus på det ni vill skapa tillsammans. Ni är nyfikna på att börja leta efter det som fungerar och det ni uppskattar med varandra och vad ni vill åstadkomma tillsammans framåt. För att lyckas med det behöver alla medarbetare inkluderas oavsett roll eller titel. Det här något ni behöver göra tillsammans.
Vilka effekter i engagemang, arbetsglädje och resultat skulle inte det få?
Hur leder man en sådan förändring?
Ett sätt är att lära sig mer om Appreciative Inquiry, som både är ett mindset/förhållningssätt och konkreta metoder kring hur ni har era möten, samtal, vad ni ställer frågor om, var ni har ert fokus, hur ni ställer era frågor.
Det kan Positive Change Consulting hjälpa till med. Kontakta Maria, så berättar hon mer.