Mobilmenu
Hem
Om
Team
Ledarskap
Coaching
Kunder
Kontakta
Mobilmenu

Om

Positive Change Consulting arbetar med Styrkefokuserad organisationsutveckling, coaching och ledarskapsträning. Företaget drivs av Maria Lekenstam, som gillar att vara med och göra skillnad, påverka och inspirera organisationer, grupper och ledare. Hennes främsta drivkrafter är nyfikenhet, samskapande och kreativitet.

Positive Change Consulting föreläser gärna kring:

  • Roten till det goda - varför gräva i det som fungerar?
  • Alternativ till Busy, being busy - finns det utrymme för reflektion?
  • Ledarskapets konst – hur få in kreativitet i business?

Maria har ett nätverk av konsulter kring sig och gillar verkligen att göra skillnad tillsammans med andra. Just nu är det främst Gro Laupsa Holm, Tony Åsberg och Mattias Fyhr som hon samarbetar med.

Maria Lekenstam är också konstnär och driver Lekenstam Art. Organisationskonsulten Maria och konstnären Maria har flera samarbeten på gång. Det ser båda fram emot! Följ gärna marialekenstamart på Instagram eller på hemsidan www.lekenstamart.se

Tidigare har Maria gjort många olika saker i sitt yrkesliv t ex jobbat som affärsutvecklare, utbildare, ledarskapscoach, föreläsare, gymnasielärare, projektledare, entreprenör och konstnär. Hon har en Master i Social Science från Göteborgs Universitet och har hela tiden fortsatt att utbilda sig inom organisation, beteendevetenskap och förändringsledning. Är också certifierad coach (ICF), utbildad vid Huma Nova (stresshantering) och gått kurser både vid Mittuniversitet och för Coorperation for Positive Change i Appreciative Inquiry.