Om Positive Change

Positive Change är ett originellt konsultföretag som hjälper organisationer att bli bättre på att utveckla sina styrkor och framgångsfaktorer för att få snabbare planer och bättre aktiviteter, i hela organisationen. Vi är säkra på att företag inte utnyttjar sin fulla potential
om inte alla medarbetare fullt ut kan vara med och bidra, för att de själva vill.

Tony Åsberg
tony@positivechange.se
0703-232470

AI-konsult. Tony är beteendevetare med ett positivt driv som har hjälpt organisationer att förflytta sig mot sina önskade mål genom att bygga relationer på styrkor och unika framgångsfaktorer. Han har arbetat med den positiva förändringsmetoden Appreciative Inquiry i 12 år. ”Företag behöver lära sig mer av elitidrotten. Att ta tillvara på hur man gör när man lyckas som allra bäst, sedan göra mer av det. Igen och igen”.

Maria Lekenstam
maria@positivechange.se
0727-308844

Maria har 20 års erfarenhet av att arbeta med grupper och organisationer kring utveckling och lärande. Hon har bl a arbetat som gymnasielärare, utbildningskonsult, projektledare och konsult. Hela tiden med fokus på att öka engagemang och kreativitet. Hon gillar att styrketräna organisationer, team och ledare.
Maria är ICF-certifierad organisationscoach.